• På rea!
  • -4 500,00 kr
search

Transportvagn Profeel

15 495,00 kr
10 995,00 kr Spara 4 500,00 kr
Inkl. moms 3 - 5 dagar

Riktigt fin eltransportvag från Trolem med hög premiumkänsla till bästa fyndpris!

Vagnen kan användas med fjärrkontroll som låter dig styra vänster, höger, framåt och bakåt, med en räckvidd på över 50 meter! Den kan såklart även manövreras även utan fjärrkontroll, direkt vid handtaget.

20 Ah Litiumbatteri klarar lätt 36 hål
Höj- och sänkbart handtag
TIMER funktion, tryck på knappen på fjärrkontrollen, vagnen går ca 10 meter
DHC (Down Hill Control) Automatisk bromsfunktion i nedförsbacke
Framhjulet är roterbart 360 grader, går även att låsa
Tippskyddshjul bak på vagnen
Praktiskt förvaringsfack vid handtaget
USB uttag för laddning av till exempel mobiltelefon
Paraplyhållare och transportväska ingår

Mått: 68 x 94 (utan hjul 84cm) x 37 cm
Vikt: 10,1 kg, batteri 2 kg
Färg: Riktigt snygg Carbon design

Kvantitet
Karbon Design i lager

 

100% säkert med Nets & Payson

 

Leveranstid 3 - 5 dagar, fraktkostnad från endast 99 kr

 

Delbetala 6 - 12 eller 24 månader

Passa på att göra ett riktigt fynd! Detta är en transportvagn som normalt säljs för närmare 16 000 kr och vi har köpt in 30 vagnar som vi säljer till vad vi anser är ett riktigt fyndpris. Här får ni en vagn som andas premium, på riktigt. Den känns otroligt trevlig både i design, konstruktion och kvalitet. Det blir knappast bättre än så här...

Snabbinfo om Trolem Profeel transportvagn:

  • Två starka motorer
  • Manuell styrning vid handtaget eller med fjärrkontroll (räckvidd 50 m)
  • DHC motorbroms i nedförsbackar
  • Max hastighet 8 km/h, max last 30kg, max klättrings vinkel 30 grader
  • Ställbart handtag
  • Steglös hastighetsjustering
  • Kraftfullt litiumbatteri ingår i köpet
  • Paraplyhållare och transportväska medföljer

Profeel transportvagn har väldigt många funktioner som ger en bättre golfupplevelse. Den har till exempel två starka motorer och man kan manövrera vagnen både vid handtaget och med hjälp av en fjärrkontroll.

Produktinformation om Profeel transportvagn:

Vagnen har något som kallas DHC - Down Hill Control, vilket innebär att vagnen alltid strävar efter att hålla samma hastighet i nedförsbackar som på plan mark. Det gör att vagnen bromsar själv om den börjar rulla snabbare än den hastighet du ställt in Det är en riktigt trevlig funktion och helt avgörande för att man skall kunna nyttja vagnen med fjärrkontrollen. Funktionen kommer verkligen till sin rätt i nedförsbackar, där vagnen håller rätt hastighet, trots utförslut, och er användaren ett stöd att hålla i sig i.

Funktionen är populär bland äldre kunder, men många yngre finner den också otroligt praktisk. Tänk dig en riktigt regnig dag (något som vi tyvärr är vana vid i vår hemtrakt runt Borås) när golfbanan är som lera under gräset - då är det ganska skönt med DHC när man går i nedförsbackarna. Om vi ändå skall prata om ganska skönt så är det RIKTIGT GÖTT (Boråsiska) med en elmotor som hjälper dig upp för backarna också. Köp en elvagn - du kommer aldrig att ångra dig!

Vagnen är lätt och gjord i aluminium, därefter folierad med svart KARBON DESIGN samt lackad svart på de delar som inte har Karbonen. Vagnens foliering är mycket stark vilket kommer göra att vagnen ser som ny ut under lång tid.

Elgolfvagnen är vid användande inte mycket större än en vanlig manuell vagn. Här har man även alla fördelar som till exempel ett bra fack att lägga bollar och scorekort i. I leveransen medföljer både paraplyhållare och en bra transportväska, så ditt bagageutrymme på bilen fortfarande kan hålla rent från gräs osv. Vagnen väger endast 10,1 kg och är lätt att lyfta in i bilen.

Handtaget är ställbart i höjdled så den passar alla, däremot går inte handtaget superlångt ner så jag skulle föreslå att man är över 170 cm upp till basketspelarlängd. När man köper en premiumvagn får man även några riktigt bra funktioner, så som när man skall fälla ihop vagnen. Då behöver man bara hålla inne en knapp som sitter på bekväm höjd uppe vid översta baghållaren, på lagom ståhöjd och därefter fäller man ihop vagnen. Helt perfekt.

Hastigheten kan justeras steglöst och omedelbart stängas av med play-knappen som ni ser på bilderna. Vagnen återgår då till samma hastighet som innan avstängninen när ni trycker på knappen igen. Elgolfvagnen kan skjutas på manuellt om något skulle hända på banan. Det är bara att klicka på avstängningsknappen och koppla hjulen i det smarta frikopplingsläget, så blir det lika lätt att skjuta denna vagn som vilken manuell vagn som helst.

Med den fjärrkontrollerade transportvagnen kan du köra framåt, backa och svänga med hjälp av en fjärrkontroll, du kan själv stå på green och köra vagnen runt bunkrar och green och på så sätt spara tid. När du slagit in i skogen (händer väl naturligtvis aldrig) och hittat bollen längre fram, då kör du bara fram elgolfvagnen.

Max hastighet 8 km/h, maxlast 30kg, max klättringsvinkel 30 grader.

I leveransen medföljer naturligtvis ett kraftigt litiumbatteri och en batteriladdare (4 timmar för att ladda).

Trolem är Frankrikes ledande tillverkare av golfvagnar och vi på fritidsport.se är stolta att representera Trolem i Sverige. Trolem har lång erfarenhet av att tillverka elektriska golfvagnar av mycket hög kvalitet, vilket borgar för en lång livslängd. Klicka på länken om ni vi läsa mer på Trolems hemsida (franska) Trolem 1er Fabricant Français de chariots électriques et accessoires de golf - Trolem1500
5 objekt

Datablad

Vikt vagn
10.1 kg

Nerladdning

Justera framhjul Trolem ProFeel

Det är enkelt att justera framhjulet så vagnen går rakt

Nerladdning (148.33k)

Anslut fjärrkontroll Trolem

Information hur man ansluter fjärrkonrollen igen

Nerladdning (74.45k)

Du kanske också gillar