• På rea!
  • -4 500,00 kr
search

Elgolfvagn Fjärrkontroll, Trolem Pro-Feel Litium

15 495,00 kr
10 995,00 kr Spara 4 500,00 kr
Inkl. moms 3 - 5 dagar

Riktigt fin golfvagn med hög premiumkänsla

Fjärrkontroll som kan styra vänster, höger, framåt och bakåt, räckvidd över 50 meter

Kan manövreras även utan fjärrkontroll direkt vid handtaget

20 Ah Litiumbatteri klarar med lätthet 36 hål

Höj och sänkbart handtag

TIMER funktion, tryck på knappen på fjärrkontrollen, vagnen går ca 10 meter

DHC (Down Hill Controll) Automatisk bromsfunktion i nedförsbacke

Framhjulet är roterbart 360 grader, går även att låsa

Tippskyddshjul bak på vagnen

Praktiskt förvaringsfack vid handtaget

USB uttag

OBS: Paraplyhållare och Transportväska ingår som standard

Mått: 68 x 94 (utan hjul 84cm) x 37 cm

Vikt: 10,1 kg, batteri 2 kg

Färg: Riktigt snygg Carbon design

Kvantitet
Karbon Design i lager

 

100% säkert med Nets & Payson

 

Leveranstid 3 - 5 dagar, fraktkostnad från endast 99 kr

 

Delbetala 6 - 12 eller 24 månader

Passa på att göra ett riktigt fynd, detta är en vagn som normalt säljs för närmare 16 000:- vi har köpt in 30 vagnar som vi säljer till vad vi anser ett riktigt fyndpris. Här får ni en vagn som andas premium, på riktigt. Den känns väldigt trevlig både i design, konstruktion och kvalité, det blir inte bättre än så här...

Trolem är Frankrikes ledande tillverkare av golfvagnar och vi på fritidsport.se är stolta att representera Trolem i Sverige. Trolem har lång erfarenhet av att tillverka elektriska golfvagnar av mycket hög kvalité vilket borgar för en lång livslängd. Klicka på länken om ni vi läsa mer på Trolems hemsida (franska) Trolem 1er Fabricant Français de chariots électriques et accessoires de golf - Trolem

Denna golfvagn har väldig många funktioner så som två starka motorer, man kan förutom manövrera vagnen vid handtaget även manövrera den med en fjärrkontroll. Golfvagnen har något som vi kallar DHC (Down Hill Control) vilket innebär att golfvagnen alltid strävar efter att hålla samma hastighet i nerförsbackar som på platt mark. Det gör att vagnen bromsar själv när det börjar rulla snabbare än vad ni ställt in för hastighet, det är en riktigt trevlig funktion och helt avgörande för om man skall kunna nyttja vagnen med fjärrkontrollen. MEN det är också en väldigt bra funktion som nyttjas i nedförsbackar att ha vagnen som stöd eftersom vagnen bromsar så känns det mycket bra att har något att "hålla sig i".

Man behöver inte vara äldre för att tycka om den funktionen, utan även yngre gillar verkligen DHC (Down Hill Control). Tänk er en riktigt regnig dag som tyvärr händer i vår hemtrakt runt Borås allt för ofta, golfbanan är som lera under gräset, det är ganska skönt med DHC när man går i nedförsbackarna, om vi ändå skall prata om ganska skönt så är det RIKTIGT GÖTT (Boråsiska) med en elmotor som hjälper dig upp för backarna också. Köp en elvagn du kommer aldrig ångra dig...

Vagnen är lätt och gjord i aluminium därefter folierad med svart KARBON DESIGN + lackad svart på de delar som inte har Karbonen. Vagnens foliering är starkt vilket kommer göra att vagnen ser som ny ut under lång tid.

Elgolfvagnen blir inte mycket större än en vanlig manuell vagn. Här har man alla fördelar som tex ett bra fack att lägga bollar och scorekort i. I leveransen medföljer både paraplyhållare och en bra transportväska, så ditt bagageutrymme på bilen fortfarande kan hålla rent från gräs osv. Vagnen väger endast 10,1 kilo och är lätt att lyfta in i bilen.

När man köper en premiumvagn får man även några riktigt bra funktioner, så som när man skall fälla ihop vagnen behöver man hålla inne en knapp som sitter på bekväm höjd uppe vid översta baghållaren på lagom ståhöjd och därefter fäller man ihop vagnen. Helt perfekt..

Handtaget är ställbart i höjdled så den passar alla, däremot går inte handtaget superlångt ner så jag skulle föreslå att man är över 1,70 cm upp till basketspelaren.

Elgolfvagnen kan även skjutas på manuellt om något skulle hända på banan. Bara att klicka på avstängningsknappen och koppla hjulen i det smarta frikopplingsläge så är det lika lätt att skjuta denna vagn som vilken manuell vagn som helst.

Hastigheten kan justeras steglöst och stängas av med ”play knappen” som ni ser på bilderna, och återgår till samma hastighet när ni trycker på knappen igen.

Max hastighet 8 km/h, max last 30kg, max klättrings vinkel 30 grader.

Med den fjärrkontrollerade elgolfvagnen kan du köra framåt, backa och svänga med en fjärrkontroll. Du kan själv stå på green och köra vagnen runt bunkrar och green och på så sätt spara tid, när du ”händer väl naturligtvis aldrig” slagit in i skogen och hittat bollen längre fram, då kör du bara fram elgolfvagnen med fjärrkontrollen. Supersmart. 

I leveransen medföljer naturligtvis ett kraftig Lithiumbatteri och en batteriladdare (4 timmar för att ladda).

1500

Datablad

Vikt vagn
10.1 kg