search

Elgolfvagn H&F X2R Litium, DHC, fjärrkontroll

8 495,00 kr
Inkl. moms 3 - 5 dagar

H&F X2R LI är en riktigt kvalitetsvagn producerad av aluminium och levereras med det absolut bästa Litium batteriet. Snygg Design, hög kvalitet och ett mycket attraktivt pris är de som gör det till Fritidsports mest sålda elvagn

  • Fjärrkontroll som kan styra vänster, höger, framåt och bakåt, räckvidd över 50 meter
  • Kan även manövreras utan fjärrkontroll direkt vid handtaget.
  • DHC = Motorbroms
  • 20Ah kraftigt kvalitets Litiumbatteri klarar med lätthet 36 hål.
  • Höj och sänkbart dubbel handtag med Usb uttag/laddare.
  • Timerfunktion med valmöjlighet på 10, 20 eller 30 meter.
  • Drivs med 2*200W superstarka LINIX motorer dold i ramen.
Färg
Kvantitet
Lagervara

 

100% säkert med Nets & Payson

 

Leveranstid 3 - 5 dagar, fraktkostnad från endast 99 kr

 

Delbetala 6 - 12 eller 24 månader

H&F X2R LI är en  riktigt kvalitetsvagn med ram i aluminium och levereras med det absolut bästa Litium batteriet. Snygg Design, hög kvalitet och ett mycket attraktivt pris är de som gör det till Fritidsports mest sålda elvagn.  Vi har under många år via en och samma leverantör utvecklat smarta lösningar vår H&F X2R modell såsom ett special utrymme just för vårat kompakta Litium batteri i ramen.  Man behöver inte plocka i och ur batteriet vid inlastning i bil. Vagnen har en snabbinställningslösning som gör att man med ett enkelt handgrepp kan justera framhjulet.

Golfvagnen levereras med fjärrkontroll som kan styra vänster, höger, fram och back. Fjärrkontrollen är liten och kompakt och försedd en on / off knapp vilket gör det möjligt att placera fjärrkontrollen i fickan.

Vagnen kan manövreras utan fjärrkontroll direkt vid handtaget. Tydlig display på handtaget med batteriindikator samt time funktion och fart justering med enhandsgrepp.

- Kraftfullt 20Ah LifePo4 litiumbatteri
- klarar med lätthet 36 hålsbana
- 400W tubmonterade (2x200W) Linix-motorer, mycket tystgående motorer
- LCD-display
- Låg vikt - endast 12,6 Kg inkl batteri
- Steglös hastighet
- Fjärrkontroll/fjärrstyrning upp till 50 m
- Automatisk broms

-Tippskydd.

- Höj och sänkbart handtag, passar korta och långa personer


H&F X2R är en mycket välutrustad elektrisk golfvagn, full med extrafinesser. Golfvagnen fälls snabbt och enkelt ihop med två snabbkopplingar. Vill man att den ska bli ännu mindre kan man även ta av hjulen, som också tas loss med en clip-on koppling.
X
2R(Li) är utrustad med två stycken tysta elektriska DC motorer om totalt 400W (2x200W) från Linix. Det kraftiga litiumbatteriet på 20Ah gör att du enkelt tar dig igenom en 27-håls bana på en laddning.

 

Denna vagn är utrustad med Down Hills Controll. Det gör det möjligt att köra med golfvagnen uppför som nedför i samma hastighet som du går.

Om du kör vagnen utan fjärrkontroll så fungerar detta lika dant och sparar en massa påfrestningar för knäna på den som kör. Naturligtvis förljer också ett fjäderbelastat tippskydd med till vagnen som säkrar en stabil och säker körning även på ojämna underlag. Tippskyddet lossas enkelt med ett klickfäste.

Elgolfvagnen kan även skjutas på manuellt om något skulle hända på banan. Bara att klicka på avstängningsknappen samt dra ur batterikabeln så är det nästan lika enkelt att skjuta på denna vagn som en icke eldriven golfvagn.

Hastigheten kan justeras steglöst och stängas av med ”play knappen” som ni ser på bilderna, då återgår vagnen i samma hastighet när ni trycker på knappen igen.

Max hastighet 8 km/h, max last 30kg, max klättrings vinkel 30 grader.

H&F, X2R versionen har en utökad funktion ”same speed” där elgolfvagnen själv håller samma hastighet i nedförsbackar som uppförsbackar.


X2R Litium har ett 20Ah litium 14,4VDC som har en mycket längre livslängd än ett Gelbatteri uppemot 5-7 ggr så lång livslängd, fördelen med Litium batteri är att batteriet kan laddas ut helt utan att "ta stryk" vilket gör att man kan ha mindre antal amperetimmar på ett sådant batteri, vinsten är även naturligtvis vikten som kan vara nog så viktig (endast 1,8kg)

( Körsätt, vikten på dina golfklubbor, underlaget på golfbanan samt hur stor golfbanan är och ubs användning påverkar batteriets användningstid )

Prestandabatteri för golfvagnar med den senaste Litium tekniken. 20Ah. Eftersom du kan tömma hela batteriet innan uppladdning så får du lång gångtid. Mycket god totalekonomi då detta batteri kan laddas upp till 2000 ggr = 5-7ggr mer än ett vanligt golfbatteri. Normal livslängd är ca 6 år för ett Litiumbatteri.  Laddtid ca 4 timmar. LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate)  Laddare medföljer.

En separat batteriväska medföljer, som gör att du enkelt kan lyfta ur batteriet vid t.ex laddning. Den elektriska golfvagnen har gummihjul av lågprofil underhållsfria gummibeklädda hjul som lätt tar sig runt på golfbanan. En smart finess är att det även finns ett praktiskt USB uttag för laddning av t.ex mobiltelefon.

Det är väldigt enkelt att fälla upp elgolfvagnen, den skruvas fast med två stora rattar och blir väldigt stabil, den stabilaste golfvagnen vi har testat. Handtaget är ställbart i höjdled så den passar allt från junioren till basketspelaren.

Med den fjärrkontrollerade elgolfvagnen, H&F X2R kan du kör framåt, backa och svänga med en fjärrkontroll, du kan själv stå på green och köra vagnen runt bunkrar och green och på så sätt spara tid, när du ”händer väl naturligtvis aldrig” slagit in i skogen och hittat bollen längre fram, då kör du bara f

Lätt, smidig och stabil och blir väldigt liten när den är hopfälld ca 80 cm lång, 50 cm bred och 25 cm hög.


 

Om företaget

Fritidsport är ett företag som är specialiserat på el-golfvagnar. VI har ett stort utbud av olika modeller och priser. Vår tillbehörsavdelning och våra agenturer växer till antalet varje säsong.

Vi är mycket måna om våra kunder och det sätt vi marknadsför oss är genom nöjda kunder och mun till mun metoden.


- Gratis frakt vid order över 1500kr
- Leverans samma dag som order. Gäller samtliga vardagar.
- Hämt paket, företagspaket, utkörning.

Betala hur du vill via kort, faktura eller mot gratis postförskott.
Faktura efter leverans, räntefri avbetalning eller kort/bankbetalning eller postförskott.

Handla tryggt:
 Svenskt företag
 Minst 1 års svensk garanti
 Snabb leverans från lager i Sverige
 Kundtjänst på telefon, mail

Vi har alla reservdelar på lager och självklart har vi en serviceavdelning.

H&F
510 511 512
2020-10-31

Datablad

Vikt vagn
10,8 kg
Vikt vagn med batteri
12,6kg
Max belastning
25kg
Motor
LINIX
Motor styrka watt
2x200w
Batteri typ
Litium
Batteri Ah
20Ah
Färger
Vit. Svart. Silver
DHC Down Hill Controll
Ja
Timer funktion
Ja
Fjärrkontroll
Ja
Material vagn
Aluminium
Höjd ihopfälld
25x50x80

Nerladdning

Användarmanual/Bruksanvisning

Klicka på ovan för att ladda ner PDF filen, filen beskriver ditt användande av din elektrisk golfvagn X2R och X2E

Nerladdning (867.89k)

Du kanske också gillar