• -500,00 kr
search

Avfallskvarnen D400 inkl GDS paket

2 495,00 kr
1 995,00 kr Spara 500,00 kr
Inkl. moms 3 - 5 dagar

Gladore avfallskvarn kommer att bli din bästa vän i köket. Med en otrolig kapacitet maler den ner allt avfall som är biologiskt nedbrytningsbart. Den enkla monteringen hängande under slasken gör den sitt jobb med högt tryck skicka den malda avfallet vidare i avloppet till din lokala biogasproduktion.
D 400 är ett komplett kit för en normal installation

Vi på avfallskvarnen.se är stolta att representera Gladore i Sverige, Gladore är en av världens mest sålda avfallskvarn. Vi vet att ni gör ett tryggt val när ni köper en Gladore avfallskvarn från avfallskvarnen.se


Hanteringen av hushållsavfall är en viktig del av vardagen.

För att göra avfallshanteringen mer effektiv erbjuder Gladore avfallskvarnar av hög kvalité

Kvantitet
Lagervara

 

100% säkert med Nets & Payson

 

Leveranstid 3 - 5 dagar, fraktkostnad från endast 99 kr

 

Delbetala 6 - 12 eller 24 månader

Kanske en katt bland hermelinerna... MEN detta är nog en av golfarens dröm (självklart alla andra också), här är en produkt som gör att du får mer tid över till att göra det du tycker är trevligare, varför inte spela golf eller något annat roligt.

VAD ÄR DET DÅ? Alla ha säkert sett de amerikanska serierna med att de kör ner matavfall direkt i diskhon, denna produkt sitter i hålet där ni idag har en sil och möjligen ett stopp för att inte vatten skall gå ut i avloppet, det räcker med det standardhålet som de flesta diskhoar har sedan många år tillbaka. Den är sedan kopplad till avloppet precis som vanligt.

DET SOM HÄNDER! Matavfallet trycks ner i avfallskvarnen och därefter slungas avfallet mot sidorna och slås sönder till små partiklar dessa minder partiklar går sedan ut i avloppet och förvinner, om man sedan bor i en kommun som tänker på miljön så omvandlas ditt matavfall sedan till bland annat biobränsle. Det är ett extremt effektivt sätt att få ditt matavfall till avfallsverket, idag måste avfallsverket hämta ditt avfall med smutsiga lastbilar, köra dem till avfallsverket och försöka sortera bort det som inte skall vara där för att sedan kanske i bästa fall ta hand om en mycket mindre del av avfallet för att bilda biobränsle.

Avfallskvarn = Miljötänkande = Ingen matlukt i din sopsortering under vasken eller sopkärlet utanför = Mindre skadedjur under vasken och i sopkärlet utanför = Snabbt och mindre äcklig att spola av disken = Sparar tid = SMART……….

GDS (Gör Det Själv) paketet innehåller rördelar för en normal installation, det innehåller en pneumatiks avstängningsknapp (En luftslang från knappen du monterar i diskbänken går ner till en av och på box, vilket gör att ni inte får upp elektricitet nära diskhon, smart och bra), plus naturligtvis en avfallskvarn D400.