search
  • XPR

Elgolfvagn H&F XPR litium med fjärrkontroll och DHC motorbroms

8 495,00 kr
Inkl. moms

H&F XPR med DHC "motorbroms" fjärrkontroll och ram i aluminium av hög kvalitet, snygg design som enkelt fälls ihop med två snabbkopplingar.
Denna vagn har 20Ah litium batteri. 2 x 200w motorer och kan köras både manuellt med fjärrkontroll och med time.

Med time funktion innebär att vagnen åker 10, 20 eller 30 meter framåt om man trycker 1 till 3 ggr på time knappen och med fjärrkontrollen vars räckvidd är över 30 meter kan vagnen köras fram/bakåt och svänga höger/vänster.
Batteri och laddare ingår.

Färg
Kvantitet

 

100% säkert med Nets & Payson

 

Leveranstid 3 - 5 dagar, fraktkostnad från endast 99 kr

 

Delbetala 6 - 12 eller 24 månader

H&F XPR med fjärrkontroll är tillverkad i aluminium av hög kvalitet, snygg design, kraftfullt 20Ah litiumbatteri och bär upp till 15kg packning. Vagnen fälls snabbt och enkelt ihop med två snabbkopplingar. Hjulen kan enkelt tas bort med en smidig clip-on koppling. Tippskydd ingår.


Vagnen är utrustad med två 200W Linix motor. Den har ett kraftiga litiumbatteriet på 20Ah som klarar upp till en 36-håls runda på en laddning under optimala förhållanden. ( Körsätt, vikten på dina golfklubbor, underlaget på golfbanan samt hur stor golfbanan påverkar batteriets användningstid ).


Det löstagbara batteriet lyfts enkelt ur vagnen vid laddning då det bara väger 1,9kg.
Med batteriet följer batteriladdare och en smidig batteriväska, som gör att du enkelt kan lyfta ur batteriet vid t.ex laddning.
Ett litiumbatteri har många fördelar jämfört mot ett bly/gelbatteri, men nackdelen är att priset blir mycket högre.
Denna elektriska golfvagnen har underhållsfria gummibeklädda lågprofil-hjul som smidigt tar sig runt på golfbanan. Vagnen har en  LED-skärm där du lätt kan du se t ex hastighet och kvarvarande sträcka vagnen kan köra.  
Ram av aluminium och väger endast 10 kg, exklusive batteri. Det gör att golfvagnen endast väger ca 11,9kg inkl batteri. 

Mått hopvikt 85cm x 62cm x 35cm

Batteri och laddare ingår.

H&F