• -400,00 kr
search

Golfkikare, lasermätare PinFinder Slope

2 395,00 kr
1 995,00 kr Spara 400,00 kr
Inkl. moms 3 - 5 dagar

Golfkikare PinFinder Slope

Riktigt grym kikare, som klarar mäta lite längre, lite bättre och till ett riktigt bra pris för dessa funktioner

Uppdaterad design och mjukvara med vibration som  lätt vibrerar kikaren vid träff av pinnen. Dessutom med Slopefunktionen som ger information om det faktiska längden på slaget du behöver slå. OBS ej tillåtet under tävling så funktionen är avstängbar.

Designad för att ligga perfekt i handen med övre och undre gummihölje av ergonomisk form.

Kikaren mäter 1200meter med felmarginal på endast 10cm.

Du träffar med lätthet pinnen från 350 meter.

Kvantitet
Lagervara

 

100% säkert med Nets & Payson

 

Leveranstid 3 - 5 dagar, fraktkostnad från endast 99 kr

 

Delbetala 6 - 12 eller 24 månader

Avståndsmätare med fantastisk precision som dessutom vibrerar när du hittar flaggan.

Det här är PinFinder Slope. Kikaren har blivit utrustad med en funktion som heter PINFINDER. Detta innebär att när kikaren hittar flaggan så vibrerar den lätt. Många kikare på marknaden har inte denna funktionen och kan då bli lite svarare att hitta exakta avstånd med. Dessutom med Slopefunktion som ger information om det faktiska längden på slaget du behöver slå. OBS ej tillåtet under tävling så funktionen är avstängbar.

Designen är noggrant framtagen för att produkten ska ligga perfekt i handen. Tack vare de övre och undre gummihöljena, tillsammans med en ergonomisk form så infinner sig känslan av hög kvalité. Denna produkten är verkligen genomtänkt in i minsta detalj.

Pinfinder Slope mäter hela 1200 meter med en felmarginal på endast 10 cm. Du träffar pinnen med lätthet från 350 meter. Här har du en riktigt bra laserkikare.

Om den perfekta dagen och slaget med din elgolfvagn och din kikare som hjälpmedel

Slopefunktionen en grym funktion som räknar ut den "riktiga" sträckan" som man behöver slå, tänk att du står på 10 hålet Bredareds GK utanför Borås. Du har svept ut en skön trä trea (självklart har en elgolfvagn från oss har du dina krafter kvar för att göra ett sådan snyggt slag) och ligger i mitten på fairway, framför dig har du en ganska kraftig backe med greenen ovanför... Det är riktigt svårt att veta hur långt skall jag slå, det är oftast längre än vad man tror, med denna kikare så får man hjälp hur långt slag man egentligen behöver slå, (vinden är inte medräknat). När du sedan kör din elgolfvagn upp för backen och fortfarande har krafter kvar, kommer upp och ser att bollen ligger 50 cm från hålet för en lätt birdie så skänker du en go tanke till dina fantastiskt inköp av båden en kikare och en elvagn. Golf är ju svårt ändå, man behöver inte göra det svårare än det behövs.....


Egenskaper:
- 6x förstoring
- Objektiv på 24 mm
- Lithiumbatteri
- Felmarginal på max 10 cm (på avstånd upp till 1200 m)
- IPX4 = tål vatten