Lämna ett meddelande till oss här


Chatten är inte online just nu, men lämna gärna ett meddelande här, så svarar vi så snart vi kan.

Lämna ett meddelande till oss här
search

Elgolfvagn H&F X2R GEL, DHC, fjärrkontroll

6 495,00 kr
Inkl. moms Leverans: 3 till 5 dagar

H&F X2R GEL med DHC och fjärrkontroll är en riktig kvalitetsvagn tillverkad av aluminium som levereras med det absolut bästa GEL-batteriet. Snygg och smäcker design.

 • Fjärrkontroll som kan styra höger, vänster, framåt och bakåt
 • Kan även manövreras utan fjärrkontroll, direkt vid handtaget
 • Timerfunktion med valmöjlighet om 10, 20 eller 30 meter
 • DHC = Motorbroms, smidig funktion i nedförsbacke
 • GEL-batteri av högsta kvalitet ingår, klarar lätt 18 hål
 • Kan även anslutas till våra litiumbatterier
 • Drivs med 1x200W superstark Linix-motor
 • Höj- och sänkbart handtag med USB-uttag
 • 3 hjul samt tippskydd
Färg
Kvantitet
Lagervara

 

100% säkert med Nets & Payson

 

Leveranstid 3 - 5 dagar, fraktkostnad från endast 99 kr

 

Delbetala 6 - 12 eller 24 månader

H&F X2R GEL med DHC och fjärrkontroll golfvagn är en riktig kvalitetsvagn med ram i aluminium och den levereras med det absolut bästa GEL-batteriet.

 • Fjärrkontroll som kan styra höger, vänster, framåt och bakåt
 • Kan även manövreras utan fjärrkontroll, direkt vid handtaget
 • Timerfunktion med valmöjlighet om 10, 20 eller 30 meter
 • DHC = Motorbroms, smidig funktion i nedförsbacke
 • GEL-batteri av högsta kvalitet ingår, klarar lätt 18 hål
 • Kan även anslutas till våra litiumbatterier
 • Drivs med 1x200W superstark Linix-motor
 • Höj- och sänkbart handtag med USB-uttag
 • Justerbart handtag höjd 27-124 cm
 • 3 hjul samt tippskydd
 • 36 Ah kraftigt GELbatteri av högsta kvalitet samt laddare ingår
 • Fjärrkontroll/fjärrstyrning med över 30 meter räckvidd
 • Tålig lättviktsram i aluminium
 • Maxhastighet 8 km/h, maxlast 20 kg, max klättringsvinkel 30 grader
 • Vagnen väger ca 12 kg, batteri ca 11 kg
 • Vagnens mått ihopfälld 80x50x25 cm

OBS köp gärna till ett tillbehörspaket (paraplyhållare, scorekortshållare och mugghållare) för bästa golfupplevelse!

Produktinformation om golfvagnen H&F X2R GEL med DHC och fjärrkontroll:

Golfvagnen levereras med fjärrkontroll som kan styra vänster, höger, fram och bakåt. Fjärrkontrollen är liten och kompakt och försedd en on/off knapp vilket gör det möjligt att placera fjärrkontrollen i fickan, räckvidden är över 30 meter. Vagnen kan också manövreras utan fjärrkontroll, direkt vid handtaget. Tydlig display på handtaget med batteriindikator samt Timer-funktion och fartjustering med enhandsgrepp.

H&F X2R är en mycket välutrustad elektrisk golfvagn, full med extra finesser. Golfvagnen fälls snabbt och enkelt ihop med två snabbkopplingar. Vill man att den ska bli ännu mindre kan man även ta av hjulen, som också tas loss med en clip-on koppling.

Elgolfvagn H&F X2R GEL är utrustad med en elektrisk motor om totalt 200W från Linix. Diskret monterad motor gör att det knappt syns att detta är en elgolfvagn! Det kraftiga GEL-batteriet på 36 Ah gör att du enkelt tar dig igenom en 18-håls bana på en laddning. Hastigheten kan justeras steglöst och stängas av med ”playknappen”, då återgår vagnen i samma hastighet när ni trycker på knappen igen.

Denna vagn är utrustad med DHC (Down Hill Control) = motorbroms. Det gör att vagnen bromsar själv om den börjar rulla snabbare än den hastighet du ställt in. Golfvagnen går därför enkelt att köra i gånghastighet såväl uppför som nedför backar. DHC är dock inte en parkeringsbroms, utan gör att vagnen rullar trögare.Det är en riktigt trevlig funktion och helt avgörande för att man skall kunna nyttja vagnen med fjärrkontrollen. Funktionen kommer verkligen till sin rätt i nedförsbackar, där vagnen håller rätt hastighet, trots utförslut, och även ger användaren ett stöd att hålla i sig i, till exempel om underlaget är halt.

Om du kör vagnen utan fjärrkontroll, med styrningen vid handtagen, så fungerar golfvagnen ändå likadant och den som kör besparar sina knän en massa påfrestningar. Naturligtvis medföljer också ett fjäderbelastat tippskydd till vagnen som ger en stabil och säker körning även på ojämna underlag. Tippskyddet lossas enkelt med ett klickfäste. OBS: om ni kör med bara fjärrkontroll har vagnen en säkerhetsfunktion och vagnen stoppar efter ca 50 sek, om inte någon knapp ha tryckts ner på fjärrkontrollen inom den tiden.

Hastigheten kan justeras steglöst och stängas av med play-knappen som du ser på bilden. Då startar vagnen i samma hastighet när du trycker på knappen igen. Elgolfvagnen kan även skjutas på manuellt om något skulle hända på banan. Klicka på avstängningsknappen samt dra ur batterikabeln, sedan är det nästan lika enkelt att skjuta på denna vagn som en icke eldriven golfvagn.

GEL-batterier är helt underhållsfria och du behöver aldrig kolla vattnet i dem. Batteriet har en mycket låg självurladdning (endast 2% per månad) och är tåliga mot förfrysning. GEL-batterier läcker inte läcker ut syra, inte ens om du skulle såga batteriet mitt itu! GEL-batterier bildar inte heller några oxiderande och illaluktande gaser vid laddning och du kan därför kan placera dem var som helst. I leveransen medföljer ett GEL-batteri och en batteriladdare (4-6 timmar för att ladda).

GEL-batterier skall inte köras helt tomma, därför krävs fler amperetimmar än ett litiumbatteri. Om man laddar så snart som möjligt efter användning så förlänger man livslängden. En separat batteriväska medföljer, som gör att du enkelt kan lyfta ur batteriet, till exempel för laddning. Den elektriska golfvagnen har gummihjul vilka är lågprofil, underhållsfria gummibeklädda hjul som lätt tar sig runt på golfbanan. En extra smart finess är att det även finns ett praktiskt USB uttag för laddning av till exempel mobiltelefon.

(Körsätt, vikten på dina golfklubbor, underlaget på golfbanan samt hur stor golfbanan är, golfhandikapp och USB-användning påverkar batteriets användningstid.)

Det är väldigt enkelt att fälla upp elgolfvagnen; den skruvas fast med två stora rattar och blir väldigt stabil, faktiskt den mest stabila golfvagnen vi har testat. Handtaget är ställbart i höjdled så den passar såväl från junioren som basketspelaren.

Med den fjärrkontrollerade elgolfvagnen H&F X2R kan du köra framåt, backa och svänga med hjälp av en fjärrkontroll, du kan själv stå på green och köra vagnen runt bunkrar och green och på så sätt spara tid. När du slagit in i skogen (händer väl naturligtvis aldrig) och hittat bollen längre fram, då kör du bara fram elgolfvagnen. 

OBS köp gärna till ett tillbehörspaket (paraplyhållare, scorekortshållare och mugghållare) för bästa golfupplevelse!

Om företaget

Fritidsport är ett företag som är specialiserat på elgolfvagnar. Vi har ett stort utbud av olika modeller och priser. Vår tillbehörsavdelning och våra agenturer växer till antalet varje säsong.

Vi är mycket måna om våra kunder och det sätt vi marknadsför oss är genom nöjda kunder och mun till mun metoden.

Gratis frakt vid order över 1500 kr

Vi skickar samma dag om du lägger din order innan lunch. Gäller samtliga vardagar.

Hämtpaket, företagspaket, utkörning.

Betala hur du vill; via kort, faktura, räntefri avbetalning eller mot gratis postförskott.

Handla tryggt:

Svenskt företag, ägarna heter Henrik och Fredrik

Snabb leverans från lager i Sverige

Lagershop i Borås

Kundtjänst på telefon eller mail

Vi har reservdelar på lager och självklart har vi en serviceavdelning.

Garanti

Vi lämnar 24 månaders garanti på ramen och 12 månader garanti på styrsystem, motor, litiumbatteri och växellåda. 6 månader garanti lämnas på gel-batterier.

H&F
505 506 507
7 objekt

Datablad

Vikt vagn
10,8
Vikt vagn med batteri
20,8
Max belastning
20kg
Motor
LINIX
Motor styrka watt
2x200w
Batteri typ
Gel
Batteri Ah
36Ah
Färger
Svart. Vit
USB kontakt
Ja
DHC Down Hill Controll
Ja
Timer funktion
Ja
Fjärrkontroll
Ja
Material vagn
Aluminium
Höjd ihopfälld
25x50x80cm

Nerladdning

Användarmanual/Bruksanvisning

Klicka på ovan för att ladda ner PDF filen, filen beskriver ditt användande av din elektrisk golfvagn X2R och X2E

Nerladdning (867.89k)

Du kanske också gillar